Благотворителен мач между фен клубовете на Милан и Арсенал


Приятели,

днес фен клубовете на Милан и Арсенал сътвориха истински празник на привържениците на двата отбора. Първо в Пловдив се изигра футболен двубой между представители на двата фенклуба. „Артилеристите“ показаха, че имат опит и победиха с 5:4. Няколко часа по-късно обаче „росонерите“ от София взеха реванш и надделяха над съперника Арсенал с 6:5 с красив гол в последните секунди.

Драмата не свърши дотук, като след приятелската среща се организира футболен куиз между двата отбора с тематични въпроси. Битката на знания приключи без победител, като и двата отбора спечелиха по 8,5 точки и завършиха наравно. 
Не на последно място, естествено, играчи и зрители, почитатели на двата отбора, дариха пари за фондация „Аутизъм Днес“. Също така Официалният фен клуб на Милан в България дари сумата от 600 лева за закупуването на люлки за рехабилитация за един от центровете на фондацията. Сумата беше остатък след проведената екскурзия за мача с Лудогорец в Разград преди няколко седмици, където 127 родни миланисти видяха своите любимци на живо!